Načítavam...

Reference

Náš projekt je START UP a je na trhu krátce. Má už ale první účastníky, kteří ho doporučují dál. Přečtěte si proč. Některým se líbil tak, že se stali lektory.
PaedDr. Eva Maiová
Učitelka v MŠ - Německo

Prošla jsem první 2 díly a jsem příjemně překvapená, jaký kladný vliv to mělo na můj celkový pohled na výživu jako takovou a hlavně každodenní praktické hledání, jak to opravdu mám a co nezbytně potřebuji, abych se cítila dobře. 

Nevím jak vy, ale já jsem si prošla různými experimenty od vegetariánství, makrobiotiky, půsty... a jsem v tomto ohledu velice opatrná a citlivá na nějaké návody typu: když uděláš to a to, můžeš očekávat to a to... na mě to vážně neplatilo i když jsem se všemožně snažila, to přesně dodržovat.

To je obrovskou výhodou při SSVS, že jsou to IMPULSY a záleží "zcela" na mě, co s tím udělám, jak si to přetvořím k obrazu svému. Mě osobně na tom nejvíc zaujala ta možnost vlastního hledání jak já se CÍTÍM  ve spojení se stravou. To byla pro mě novinka. Já jsem se dřív pro něco "nadchla" a převzala jsem to se vším všudy, potom jsem se divila, proč to zrovna u mě nefunguje, jak by mělo , tedy podle mojí představy. 

Nebudu to dál analyzovat a jdu prakticky převádět do svého každodenního stravování další náměty ze 3 dílu, který si teď právě pročítám. Už se na to těším já a moje chuťové buňky, mňam... Je to o bylinkách a ty já moc ráda. Skvělé načasování, teď s blížícím se jarem. 

Ing. Adéla Vaňková
Realitní makléřka Mohelnice
Když jsem se ponořila do prvních workbooků, zjistila jsem, že všechna životní filozofie a postoje ke stravě, kterou jsem si do té doby sama na sobě ověřila, jsou tam!  Není potřeba projít desítky knih a účastníkovi tohoto „zájezdu“ je nabídnuta jak teorie, tak i prožitek. A co víc, člověk na to není sám – je tu lektor, který má svoji vlastní zkušenost, protože prošel celým studiem SSVS, chtěl najít cestu jak z toho ven a je ochoten se o to podělit.

Mnohdy jsem se bavila s lektorkou Markétou o stravě velmi okrajově, a přitom jsem našla řešení v tom, proč opakuji nějaké vzorce chování, které mi brání pokročit v přijetí nového návyku nebo nové potraviny.

V každém případě jsem nalezla sebevědomí v tom, že si můžu uspořádat jídla v denním režimu podle své potřeby a můžu jíst, co uznám za vhodné, protože se lépe orientuji v tom, co tělu skutečně prospívá. Vždy, když přijde víkendová smršť, přesně vím, kde v pondělí začít, abych se dala do normálu, a to je velmi příjemné. Nepropadám depresi, už vím, jak z toho ven. 

Studium Se stravou v souladu mi překvapivě přinesl pocit svobody ve stravování a taky pocit jistoty, že jsem nalezla svou cestu, jak se udržet v psychické a fyzické pohodě.
Mgr. A. Leciánová PhD.
Vědkyně - Hranice n. M.
Líbí se mi komplexnost celého konceptu, jelikož se kromě stravy věnuje rovněž sebeuvědomění a sebepoznání. Dává mi smysl pojetí stravování ve spojení s individualitou každého z nás. Studium Se stravou v souladu mi přineslo novou rovinu poznání sebe sama, jak se vnímám a co potřebuju. 
Mgr. Kristýna Kroužková
Lektorka, trenérka funkčního pohybu
Když Markéta začala koncept Se stravou v souladu vytvářet, přitáhl mě jako magnet. Setkávají se v něm věci, které miluji – stravování, sebepoznávání a práce s lidmi. Díky studiu SSVS teď jídlo víc vnímám, podařilo se mi třeba zjistit, v jakém nastavení mám zvýšenou chuť na sladké nebo že když se potřebuju dostat ke svým pocitům, potřebuji odlehčenější žaludek. Když se mi přesně podaří najít na co mám právě chuť, je to úplná symfonie v ústech. Studium Se stravou v souladu mi připadá jako živý, stále se vyvíjející organismus, a já určitě chci být při tom.